КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Интерактивен курс по Английски език за деца от 3 до 7 години. Ръководи се от квалифициран педагог и е под формата на игра и посредством разнообразни дидактични материали, обучението е по забавен и съобразен, с възрастта на децата начин. Уютна обстановка отговаряща на възрастта на децата.
– Курсовете по Английски език са целогодишни.

График на посещенията:

– Понеделник и четвъртък от 17:30ч. до 18:15ч.
– Събота от 11:00ч. до 11:45ч.

СЕМЕЙНО АТЕЛИЕ „СЪ-ТВОРИТЕЛНИЦА С МАМА“

Обич, смях и топлина, примесени с вълшебството на взаимност между майки и деца. Това е работилничка с аромат на спонтанност, в която въображението е от изключително значение не само за децата, но и за техните родители.В ателието се осъществява съзнателно споделяне на времето на възрастните със своите деца, където съвместно ще лепим, изрязваме, рисуваме, завързваме, размотаваме, разнищваме, разджуркваме и какво ли още не! Хващайте се под ръчички, защото ви очакваме всяка неделя от 12:15 ч. до 14 ч. в Детски Център „Слънчице”.

РАБОТИЛНИЧКА ЗА УМЕНИЯ И ЗАБАВЛЕНИЯ „СЛЪНЧИЦЕ“

„Жизнено важно е когато образоваме мозъка на детето, да не забравяме да образоваме сърцето му!“

Нека децата, да живеят по-щастливо и свободно, уверени в собствените си възможности!
Курсът се ръководи от квалифицирани психолози.
Чрез весели ролеви игри, театрални постановки и арт ателиета, децата ще могат да опознават и изразяват своите емоции, да споделят преживяванията си в група и да прекарват време в приятелска среда както и да се забавляват. Ще могат да си отговорят на въпроса „ Кой съм аз“, „Какъв мога да бъда“. Ще развият своите способности и талант. Ще станат по-уверени.

Заповядайте при нас, ще ви посрещнем с усмивка! Моля, свържете се с нас на
тел. 0886 86 66 09 предварително за записвания!

Време на провеждане: всяка сряда от 17:30 до 19ч., целогодишно
Децата се разпределят в две възрастови групи – от 5 до 8 години и от 9 до 12години

УЧА СЕ ДА ГОВОРЯ ПРАВИЛНО – логопедична група

 

В нашата логопедична групичка децата ще имат възможността да творят и да се забавляват, като същевременно развиват своя творчески потенциал и комуникативност в групи до 10 деца, водени от логопед .
Заниманията ще се провеждат с деца между:

2-3 годишна възраст – Ранното детство е най-важния период за развитие на езика и речта. Изключителната пластичност на съзряващата детска нервна система, правят периода особено подходящ за превенция и целенасочена терапевтична работа. Ето защо групови занимания ще се провеждат и с най-малките (деца на 2-3 годишна възраст). За да разгърнем максимума на техния потенциал, способности и възможности, заниманията ще бъдат съобразени със специфичните характеристики на възрастта. Чрез атрактивни дейности и занимателни игри децата ще възприемат света, ще проявяват своята емоционалност, като същевременно развиват когнитивните и комуникативните си умения.

4-6 годишна възраст – „Защото знаем колко важен за тях е предучилищният период“. В малки групи ще се упражняват , за да се тренират децата в поемане на отговорност за други хора, взаимодействие между тях, взаимопомощ и подкрепяне.

Заниманията ще са разнообразни, атрактивни и забавни. Ще бъдат включени индивидуални материали, както и много развиващи игри, чрез които децата да развиват мисленето, фината моторика, зрително-моторната координация, когнитивните и комуникативните си умения.

Ателието се провежда всеки петък от 17:30 до 19 ч. и всяка събота от 10ч. до 11:30ч.

ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ „СЛЪНЧИЦЕ“

 

Детски център „Слънчице“ предлага курс по рисуване за деца и ученици от 6 до 14 години. Децата в него имат възможност, както да развият рисувателните си умения, така и да се забавляват прекарвайки свободното си време в приятни занимания.

Програма за деца и ученици от 6 до 11 год. – рисуване с различни материали и техники: молив, въглен, пастел(сух и маслен), акварел, темпера, туш и перо и др. Ще минем през различни теми и жанрове: Натюрморт, пейзаж, декоративни композиции, декупаж, фигурална композиция, рисуване на пленер (градски и природен пейзаж).

Програма за ученици и кандидатстващи в художествени училища (11 до 14г.) – Материали и техники: Молив, въглен, пастел(Сух и маслен), акварел, маслена боя, темпера, туш и перо и др.

Теми и жанрове: Натюрморт, Фигурална композиция, Портрет, Рисуване на модел по натура, декоративни композиции, Пейзаж (Рисуване на пленер), Декупаж и др.

Всички материали за рисуване се подсигуряват от школата (с изключение на тези за маслената живопис).

Ръководител: Таньо Павлов – художник, магистър педагог с изключително толерантен подход и уважение към личността на децата.
Организират се изложби и конкурси с рисунките на децата.

Курсовете ще се провеждат всеки вторник от 18 до 20 часа.

ТЕМАТИЧНИ СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ АТЕЛИЕТА

 Провеждат се всяка събота от 11 до 13 ч. и неделя от 10 до 14 ч.

МОНТЕСОРИ ЗАНИМАЛНЯ

 

  • за деца от 3г.

ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

  •  – за деца от 3 до 12 години

*За повече информация, консултация и записване, моля, свържете се нас
на тел. 0886 86 66 09 или заповядайте на място на адрес:
гр. Пловдив,  
бул. „Марица“ 98